Meny

Skjutparti

Fönsterfint erbjuder ett brett sortiment av skjutpartier

Skjutparti

Skjutparti även kallat skjutdörr eller fasadparti finns med många olika val och stilar. Det är viktigt att du tänker igenom ditt val innan köp. Fönsterfint har dom flesta typer av skjutpartier i pvc trä eller trä/aluminum där du kan designa ditt eget skjutparti i vår fönsterbyggare. Vi erbjuder även skjutpartier i ren aluminum  men görs enbart på offertförfrågan. Kontakta oss på info@fonsterfint.se om det är av intresse så tar vi fram en lösning som passar just dig. 

Våra helsisolerade fasad skjutpartier är perfekt för dig som vill släppa in mycket ljus i ditt hem och skapa känslan av ett luftigare rum. Våra skjutpartier passar även in till uterum där du kan välja mellan lite enklare till dom mest lyxiga skjutpartierna beroende på vilken budget man har på sitt projekt. Hos Fönsterfint måttbeställer du din skjutdörr direkt på vår e-handel där du kan välja mellan våra olika serier och materialval. Hittar du inte vad du söker är du varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning/offertförfrågan.

För moderna och gamla hus

PVC-skjutpartier

PVC-skjutpartier erbjuder många egenskaper och fördelar. Till att börja med så är de i stort sett underhållsfria, någonting som gör att du som husägare eller fastighetsägare sparar tid i fråga om skötsel. De moderna PVC-skjutpartierna som finns på marknaden idag är också väldigt energisnåla, något som många lyft som ett stort plus. Dessa egenskaper kombinerat med en lång livslängd och ett modernt utseende är några av de faktorer som ligger till grund för den ökade efterfrågan på just PVC-skjutpartier. Många tror att PVC är en sämre produkt än trä eller aluminumblädda träfönster? Detta stämmer inte alls överens med vad vår uppfattning av våra pvc  skjutpartier. Det är dock viktigt att man tänker på att köpa PVC-fönsterna från en bra leverantör och hellre lägga lite mer pengar så du får en produkt av hög kvalité. Våra pvc skjutpartier tillverkas av en av Europas största tillverkare och håller den kvalité som vi på Fönsterfint kan stå för.

För lite äldre hus

Trä-skjutpartier

Skjutpartier i trä från vårt eget varumärke Freja.

Skjutparti i trä där både karm och båge är gjort helt i trä. En fördel med rena skjutdörrar i trä är att du får den rena träkänslan både utvändigt och invändigt, något som framförallt passar in i lite äldre hus och byggnader. Fönsterfints skjutdörrar i trä är ett lyft/glid skjutparti. För att öppna dörren roteras handtaget och dörrbladet lyfter och kan enkelt föras i sidled. Skjut dörrbladet till önskat läge och vrid tillbaka handtaget för att bromsa dörren i valfritt öppet läge. Välj om du vill ha den skjutbara delen på höger eller vänster sida.  Du kan även välja ett 4-delat skjutparti där du har två skjutbara dörrar i mitten och fasta fönster på sidorna. Välj på 4-delat skjutparti vilken dörr som ska vara gångdörr.

Vi har lösningar för dig som vill släppa in maximalt med ljus och förstora din boyta. Våra skjutdörrar är tillverkade med fokus på både funktion och design. Samtidigt som du får möjligheten att öppna upp en hel vägg mot din uteplats eller trädgård kan du lita på att våra skjutdörrar håller tätt, oavsett väder och vind. 

Trä/Aluminium-skjutdörrar

Passar dom flesta husen

Skjutpartier i trä/aluminum från vårt eget varumärke Freja.

Skjutparti i trä med beklädnad av aluminium på utsidan för längre livslängd.  Fönsterfints skjutdörrar ett lyft/glid skjutparti. För att öppna dörren roteras handtaget och dörrbladet lyfter och kan enkelt föras i sidled. Skjut dörrbladet till önskat läge och vrid tillbaka handtaget för att bromsa dörren i valfritt öppet läge. Välj om du vill ha den skjutbara delen på höger eller vänster sida.  Du kan även välja ett 4-delat skjutparti där du har två skjutbara dörrar i mitten och fasta fönster på sidorna. Välj på 4-delat skjutparti vilken dörr som ska vara gångdörr.

Vi har lösningar för dig som vill släppa in maximalt med ljus och förstora din boyta. Våra skjutdörrar är tillverkade med fokus på både funktion och design. Samtidigt som du får möjligheten att öppna upp en hel vägg mot din uteplats eller trädgård kan du lita på att våra skjutdörrar håller tätt, oavsett väder och vind.