Meny

Fönster

Vi erbjuder ett brett sortiment av träfönster med noga utvalda materialval. Svensktillverkade fönster från dom småländska skogarna

Vilket fönster passar ditt hus?

Läs mer om vårt sortiment

Passar dom flesta husen

Trä/Aluminiumfönster

Aluminiumbeklädda träfönster från vårt eget varumärke Freja som tillverkas i dom småländska skogarna från en av Europas största dörr och fönsterlevernatör Inwido.

Aluminumfönster är ett träfönster som är klätt med aluminium på utsidan för bästa livslängd där man slipper underhållet som träfönster kräver. Aluminiumfönster är en trygg och bekväm fönsterkonstruktion som håller i många år. Fönsterfints aluminiumfönster Freja är så nära underhållsfria man kan komma. och med fasad karm för ett bättre ljusinsläpp och ett snyggt estetiskt utseende. Våra fönster går att få i många olika utförande som tillexempel vridfönster med helt dolda beslag, sidohängda fönster, fönsterdörrar, skjutpartier, fasta fönster och mycket mer. 

För lite äldre hus

Träfönster

Träfönster från vårt eget varumärke Freja som tillverkas i dom småländska skogarna från en av Europas största dörr och fönsterlevernatör Inwido.

Träfönster är fönster där både karm och båge är gjort helt i trä. En fördel med rena träfönster är att du får den rena träkänslan både utvändigt och invändigt, något som framförallt passar in i lite äldre hus och byggnader. Träfönster är ibland det enda valet om huset är k-märkt där man måste bevara det gamla utseendet på fönsterna. Det är väldigt vanligt att träfönster har spröjs och genomgående mittposter, där flaggfönster inte är en ovanlig kombination.

För moderna och gamla hus

PVC-fönster

PVC-fönster erbjuder många egenskaper som inte andra fönster kan mäta sig med i många fall. Till att börja med så är de i stort sett underhållsfria. Någonting som gör att du som husägare eller fastighetsägare sparar tid i fråga om skötsel. De moderna PVC-fönster som finns på marknaden idag är också väldigt energisnåla, något som många lyft som ett stort plus. Dessa egenskaper kombinerat med en lång livslängd och ett modernt utseende är några av de faktorer som ligger till grund för den ökade efterfrågan på just PVC-fönster som finns idag. Många tror att PVC-fönster är en sämre produkt än trä eller aluminumblädda träfönster? Detta stämmer inte alls överens med vad vår uppfattning är av pvc även kallat plastfönster. Det är dock viktigt att man tänker på att köpa PVC-fönsterna från en bra leverantör och hellre lägga lite mer pengar så du får ett fönster av hög kvalité.  Våra PVC fönster är A-klassade och tillverkas från en av Europas fönsterleverantörer Drutex.

ALUMINUMBKLÄDDA FÖNSTER FRÅN VÅR SERIE FREJA

30 års rötskyddsgaranti och p-märkt

Köp nu

TRÄFÖNSTER FRÅN VÅR SERIE FREJA

20 års rötskyddsgaranti och p-märkt

Köp nu

PVC FÖNSTER IGLO5 CLASSIC

10 års garanti

Köp nu

PVC FÖNSTER IGLO5 LIGHT

Slimmad profil för den Svenska marknaden

Köp nu

Fönsterfints takfönster från Velux

Släpp in ljuset med ett VELUX takfönster. Vi erbjuder ett brett produktutbud på takfönster från ledande VELUX. Välj pivåhängt, topphängt eller kanske en balkong? Valen är många så se vårt utbud och kontakta oss om du inte hittar vad du söker.

Köp nu

Varför välja FönsterFint när du ska köpa fönster?

FönsterFint grundades av människor med passion efter många års bakgrund av fönsterförsäljning. Vi valde då att grunda FönsterFint för att kunna erbjuda våra kunder en nivå av service som vi kände saknades på marknaden. Det tycker vi att vi har lyckats med – vi sitter på en välutvecklad och noggrant utvald produktportfolio samt många nöjda kunder.

Vi arbetar alltid efter våra ledord “service” och “kvalitet” och använder enbart produkter som är närproducerade (tillverkat i Sverige eller Europa). Utöver detta erbjuder vi minst 10 års garanti på alla våra fönster så att ditt köp ska kännas så tryggt som möjligt.

 

Vi erbjuder dig en komplett lösning

Vi på Fönsterfint jobbar miljömedvetet utan att göra avkall på kvalité. Närproducerade fönster som innebär kortare leverans sträckor och som dessutom sparar energi och värme – det är snällt mot miljön!

Vi säljer och levererar fönster till dig oavsett var i Sverige du bor. På vår e-handel kan ni enkelt beställa det fönster som passar just era behov alternativt genom att ta kontakt med oss så hjälper vi er med rådgivning. För dig som bor i Skåne så erbjuder vi även fönster med montage. Vill du inte montera dina fönster själv? Inga problem, kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom dina önskemål för offertunderlaget.