Meny

Kaminer

Braskaminer, täljstenskaminer, murspisar och mycket annat

Vilken kamin passar ditt boende?

Läs mer om vårt kaminsortiment

Braskaminer

Svensktillverkade braskaminer från Contura

Contura kaminer finns i en mängd varianter och storlekar och är väldigt lätta att förälska sig i. Flera av våra produkter finns i svart, vitt och grått, och med många praktiska tillbehör. Våra braskaminer i plåt blir snabbt varma och sprider sin värme bara några minuter efter att elden tagit fart. Vill du se maximalt av elden ska du köpa en kamin från Contura.

Täljstenskaminer

Svensktillverkade täljstenskaminer från Contura

Täljstenskaminer alstrar och lagrar värme med mycket god effekt. Täljstenens långa avsvalningstid gör att värmen från en täljstenskamin blir jämnare och varar längre. Uppvärmningen tar lite längre tid, men när stenen väl blivit genomvarm efter en stunds eldning ackumulerar den värmen. Vi har ett stort sortiment av täljstenskaminer i olika storlekar, så vi är säkra på att du kommer hitta just din favorit.

Kassseter & insatser

Kasseter & insatser från Contura

Med Contura får du en kassett som du enkelt kan anpassa till din öppna spis. Med en spiskassett gör du enkelt om din öppna spis till en modern och effektiv värmekälla. Vi har även flera kamininsater för dig som vill designa och bygga upp en unik eldstad. Vi har ett stort sortiment av spiskassetter och kamininsatser för egendesignad inbyggnad eller för placering i öppen spis.  

Gjutjärnskaminer

Gjutjärnskaminer från Contura

Gjutjärn är ett vackert och robust material med värmelagrande förmåga. En kamin i gjutjärn är inte bara en visuell höjdpunkt, utan imponerar också med sin ekonomiska bränsleförbrukning och mycket goda värmeproduktion. Våra gjutjärnskaminer är moderna, lättskötta och har ett effektivt konvektionssystem. Oavsett vilken gjutjärnskamin du väljer får du en nätt och robust kamin som sprider skön värme.

CONTURA BRASKAMINER

Svensktillverkade kvalitéts kaminer från Contura

Köp nu

CONTURA TÄLJSTENKAMINER

Snyggt, värmelagrande, med många valmöjligheter

Köp nu

CONTURA GJUTJÄRNSKAMINER

Robust, motståndskraftig och lättskött

Köp nu

CONTURA KASSETTER & INSATSER

Svensktillverkat, designa själv, kvalité

Köp nu

CONTURA ELDSTÄDER OCH MURSPISAR

Designa din egen kamin och utseende

Köp nu

SVENSKTILLVERKADE PELLETKAMINER FRÅN KMP

Kan installeras med eller utan skorsten

Köp nu

Varför välja FönsterFint när du ska köpa kamin?

FönsterFint grundades av människor med passion efter många års bakgrund av försäljning. Vi valde då att grunda FönsterFint för att kunna erbjuda våra kunder en nivå av service som vi kände saknades på marknaden. Det tycker vi att vi har lyckats med – vi sitter på en välutvecklad och noggrant utvald produktportfolio samt många nöjda kunder.

Vi arbetar alltid efter våra ledord “service” och “kvalitet” och använder enbart produkter som är närproducerade där Contura har varit en stor del i vår framgång.  Vi har även blivit Contura partner vilket vi är mycket stolta över.

Contura partner

Återförsäljare med utökat sortiment

och stor produktkunskap i butiken

Vi erbjuder dig en komplett lösning

Vi på Fönsterfint jobbar miljömedvetet utan att göra avkall på kvalité. Närproducerade kaminer tillverkade i Sverige som innebär kortare leverans sträckor och som dessutom sparar energi och värme – det är snällt mot miljön!

Vi säljer och levererar kaminer till dig oavsett var i Sverige du bor. På vår e-handel kan ni enkelt beställa kaminer som passar just era behov alternativt genom att ta kontakt med oss så hjälper vi er med rådgivning. För dig som bor i Skåne så erbjuder vi även installation. Vill du inte montera dina kamin/skorsten själv? Inga problem, kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom dina önskemål för offertunderlaget.