Garageportar

FönsterFint erbjuder högkvalitativa garageportar med innovativa tekniska lösningar med högsta kvalité. Vi erbjuder allt från enklare vipportar till moderna takskjutportar med den absolut senaste tekniken. Skriv text om att man måste be om en offert för att köpa garageportar.

Skicka offertförfrågan

Vipport

Dessa garageportar är de mest populära på marknaden. Deras enkla konstruktion och enkla beprövade mekaniska lösningar garanterar portens felfria fungerande. Våra vipportar är mycket säkra och har många tillbehör att välja till. Vi prioriterar kvalité, säkerhet och miljöpåverkan för dessa garageportar.

Takskjutport

Vår populäraste takskjutport Unipro är en modern garageport framtagen och tillverkad för krävande användare. Vi erbjuder även portar från Crawford. Takskjutportar är den mest komfortabla lösningen för garage och då speciellt lämpade för uppvärmda garage, samt att vi har fokuserat på säkerheten och miljön för dessa. Vi erbjuder dessutom ett brett utbud av tillbehör till våra takskjutportar.

Slagport

Den mest traditionella lösningen för garageportar är slagportar. De tar minimalt med utrymme på insidan av garaget och man behöver därför inte ta så stor hänsyn till inbyggnadshöjden. Då porten är oisolerad som standard så passar den bäst för kallgarage (Går att få isolerad). Våra garageportar är av högsta kvalitet med prioritet på kvalité, säkerhet, trygghet och miljöpåverkan.