Meny

Uterum - Sidan är under uppbyggnad

Glaspartier till uterum

Visst är det något speciellt med uterum? Ett uterum är en ovärderlig expansion av huset och som gjort för mysiga och oförglömliga stunder, oavsett om man behöver lite lugn och ro eller om man umgås med hela tjocka släkten. Funderar du på att bygga ett uterum? Då är det viktigt att du väljer rätt glaspartier till ditt uterum. Kanske vill du ha ett helt inglasat uterum? Eller kanske du tänker dig ett uterum med fasta glaspartier i form av stora fönster?

Oavsett hur du tänker dig att ditt nya uterum ska se ut så vet vi på FönsterFint hur vi ska möjliggöra din uterumsdröm – både när det kommer till valet av glaspartierna till ditt uterum och monteringen av dem. Om du bor i Skåne kommer vi mer än gärna hem till dig och pratar med dig på plats, självklart helt kostnadsfritt. Men vi tänker att det är bäst att börja med en liten glaspartiguide.

Varför FönsterFint för leverans och montering av ditt uterums glaspartier?

Det finns många anledningar till varför du gör helt rätt i att anlita oss på FönsterFint när det kommer till att fixa glaspartierna till ditt uterum. För det första har vi en brinnande passion för allt som har med uterum att göra, och för det andra så är vi oerhört kunniga i ämnet. Det är vår fullständiga övertygelse om att vi med vår passion och kunskap tillsammans med vår långa erfarenhet kan se till att ditt uterum får dem glaspartier det förtjänar. Dessutom kommer alla våra glaspartier till uterum med ett tacksamt pris – vi tycker helt enkelt att det inte ska behöva vara dyrt med kvalitet! Som tidigare nämnts erbjuder vi kostnadsfria hembesök i hela Skåne, och trots att vi finns i Skåne så levererar och monterar vi glaspartier i hela Sverige.

Vilka fönster och glaspartier till uterum erbjuder vi?

Glaspartier är ett paraplybegrepp som kan innefatta allt från fönster till glasdörrar. Nedan följer en lista på de glaspartier vi på FönsterFint erbjuder:

Fönster

Oavsett hur stor del av ditt uterum som ska bestå av glaspartier så är fönster en av de absolut viktigaste grundpelarna i ett mysigt uterum. Vi erbjuder både små fönster och större fönsterpartier till uterum. Givetvis finns det olika typer av fönster, och vi levererar t.ex. fönster i PVC och trä. Viktigt att tänka på när man väljer fönsterpartier till sitt uterum är hur man vill använda uterummet. Olika fönster har olika egenskaper – t.ex. olika grader av isoleringsförmåga. Vill man kunna använda uterummet på vintern gör man därför rätt i att välja fönster med bättre isoleringsegenskaper.

Fasta glaspartier

Vi erbjuder inglasning av uterum med stora fasta glaspartier. Genom stora, fasta glaspartier maximerar man uterummets ljusinsläpp och man får en härlig och öppen känsla. Fasta glaspartier gör sig särskilt bra ifall uterummet har en fin utsikt. Precis som när det kommer till valet av fönster så finns det olika typer av glas som t.ex. isolerar på olika sätt. Med fasta glaspartier får man många möjligheter att skräddarsy sitt uterum precis så som man vill ha det.

Skjutpartier/glasdörrar.

Det är mycket möjligt att man vill bygga uterummet i anslutning till gräsmattan. I så fall är det alltid skönt att kunna ta sig ut på tomten direkt från uterummet. Vill man ha ett helt inglasat uterum är det därför en god idé att montera ett skjutparti i glas. Ett skjutparti i glas kompromissar inte med känslan av luftighet och utrymme som en vanlig dörr skulle göra. Dessutom är det härligt att kunna öppna upp på varma dagar och bjuda in en uppfriskande vind till att kyla ner uterummet. Med skjutpartier i glas går man inte heller miste om utsikten från sitt uterum. Självklart erbjuder vi även “vanliga” dörrar i glas med högsta kvalitet!