Meny

Om oss

Vilka är vi?

Vi är en perfekt mix av designers, lösningsarkitekter, montörer, tekniker och ekonomer med ett gemensamt intresse för fönster, dörrar, uterum och kaminer. Vi strävar alltid efter att kunden ska få den mest energi- och kostnadseffektiva lösningen helt anpassat efter fastighetens förutsättningar. Givetvis ska den även passa in rent estetiskt. Om du vill välja rätt, välj Fönsterfint. Vår expertis får du på köpet. 

Våra ledord

FönsterFint grundades av människor med passion. Våra ledord är service och kvalitet. Efter många års bakgrund av fönsterförsäljning valde vi att grunda FönsterFint för att kunna erbjuda våra kunder en nivå av service som vi kände fattades på marknaden. Idag har vi en välutvecklad och noggrant utvald produktportfolio och nöjda kunder eftersom vi alltid arbetar enligt våra ledord.

Varför välja FönsterFint?

Vi grundade FönsterFint för att kunna erbjuda den nivå av service och produkter som vi tycker att våra kunder förtjänar. Vi erbjuder många fördelar till våra kunder och har en gedigen kunskap som vi har samlat på oss under många år.

Garanti

Vi har minst 10 års garanti på dom flesta fönster vi säljer, för att ditt köp ska kännas så tryggt som möjligt.

Närproducerat

Våra produkter är producerade i Sverige och Europa. Lokalt och tryggt, för bästa möjliga kvalité.

Energisnålt

20-30 procent av energiförbrukningen försvinner genom fönstren – spara genom att installera välisolerade fönster.

Miljövänligt

Närproducerade fönster med kortare leveranssträckor som dessutom sparar energi och värme. Det är snällt mot miljön.

Skräddarsydda lösningar

Hittar du inte exakt det du behöver? Vi kan skräddarsy lösningar som är anpassade efter dina behov.

Vi levererar till hela Sverige

Vi levererar till hela Sverige, från Smygehuk till Treriksröset, oftast levereras en beställning inom 3-4 veckor beroende på vilken produkt det gäller.

Montering

Vi har legitimerade samarbetspartners och egna fönstermontörer som kan hjälpa dig med monteringen av dina nya fönster. Gäller i hela Skåne

Kostnadsfria hembesök

Behöver du hjälp med planering och montering? För dig som bor i Skåne kommer vi ut och mäter och hjälper dig med din beställning. (Gäller endast vid köp med montage från Fönsterfint).

Stort showroom

Behöver du känna och klämma innan du bestämmer dig? Kom förbi vårt stora showroom i Klippan.