Börja här

Bredd & Höjd

?
X

Beskrivning

Det blir allt vanligare att man byter ut öppningsbara fönster till fasta fönster för att spara pengar på sitt fönsterbyte. Fasta fönster är både billigare och det blir mer ljusinsläpp. Hur du ska mäta? Viktigt att tänka på när du ska mäta dina fönster. Är man osäker ska man altid anlita en fackman för bästa resultat. Innan man beställer är det bra att plocka bort ett foder på in eller utsidan så man kan få ett exakt mått. Med modulmått menar man hela hålet i väggen och då ska man dra av mellan 20-25mm på det måttet för att få plats med isolering. Exempel modulmått 12*12 då ska fönstrets karmyttermått minskas med 20mm = 1180*1180

Modulmått

Anpassad bredd

Bredd x Höjd
(Ange värden i mm)

Välj glaskassett

?
X

Beskrivning

Välj om du vill ha 2-glas eller 3-glas. Vi rekommenderar 3-glas om det ska sitta i ett permanent boende eftersom det blir en helt annan komfort. 2-glas funkar bra till sommarstugor, garage. Kontakta oss om ni behöver vägledning

Ändra/Välj
X

Glaskassett

Val utav glas

?
X

Viktig information till dig som ska ha helglasade lösningar! Glas som går under 60cm från gångbar yta ska vara av personsäkerhetsglas. Detta innebär härdat eller laminerat glas. Denna regel gäller både invändigt och utvändigt. Läs mer om reglerna här https://www.glascentrum-mtk.se/glassakra-miljoer-bostader/

Ändra/Välj
X

Insynskydd

Ändra/Välj
X

Personsäkerhets glas

Kulörval (Vit 9016 som standard)

?
X

OBS VID BESTÄLLNING PÅ KULÖR PÅ ENDAST INSIDAN ÄR DET MINIMUM 10ST FÖNSTER SOM MÅSTE BESTÄLLAS

Ändra/Välj
X

Kulör utsida

Ändra/Välj
X

Kulör insida ( OBS minimum beställning 10st enheter)

Ändra/Välj
X

Kulör in och utsida

Tillval

Genomgående Mittpost

?
X

Genomgående glasdelande mittpost 70mm eller 84mm bred. Vanligt förekommande om man vill att fönstret ska se ut som tex 2-luft fönster

 

Bredd
Horisontell
Vertikal
Färg
Ändra/Välj
X

Kulör Insida

Ändra/Välj
X

Kulör Utsida

Ändra/Välj
X

Kulör in och utsida

Mellanglasspröjs

?
X

Mellanglasspröjs: placeras mellan glasen inne i fönstret. Det gör fönstret mycket lätt att tvätta och underhålla eftersom spröjsen aldrig är i vägen. Det går att välja mellan olika bredder. Det vanligast förekommande är 26mm.

Kontakta oss om du inte hittar vad du söker.

Mellanglasspröjs bredd
Horisontell
Vertikal
Färg
Ändra/Välj
X

Kulör Insida

Ändra/Välj
X

Kulör Utsida

Ändra/Välj
X

Kulör in och utsida

spaltventil

?
X

Spaltventil:

Köp till spaltventil så du får bättre inomhusklimat.

Vi har 2st olika att välja på AMO 100 och den lite dyrare varianten som heter EMM som vi rekommenderar.

Övriga Notiser

0mm
0mm
Vad ingår?
X

Vad ingår?

0.00kr Pris (inkl moms)
Vad ingår?
X

Vad ingår?

0.00kr Pris (inkl moms)

Beskrivning

Det blir allt vanligare att man byter ut öppningsbara fönster till fasta fönster för att spara pengar på sitt fönsterbyte. Fasta fönster är både billigare och det blir mer ljusinsläpp. Hur du ska mäta? Viktigt att tänka på när du ska mäta dina fönster. Är man osäker ska man altid anlita en fackman för bästa resultat. Innan man beställer är det bra att plocka bort ett foder på in eller utsidan så man kan få ett exakt mått. Med modulmått menar man hela hålet i väggen och då ska man dra av mellan 20-25mm på det måttet för att få plats med isolering. Exempel modulmått 12*12 då ska fönstrets karmyttermått minskas med 20mm = 1180*1180 När du gör offert/order i vår e-handel är det altid karmyttermått som ska anges dvs det exakta måttet på fönstret. Hålmåttet ska då vara ca 20mm större än angivna karmyttermåttet. Våra PVC fönster kan beställas i valfritt mått utan extra kostnad.

 

 

Profilöversikt

Kundavtal

Garanti

Vi ger 10 års produktgaranti på karm, glas, beslag och funktion. Gäller vid korrekt hantering av produkten och vid avtorkning med grönsåpa och vax med jämna mellanrum. Vår PVC är både A-klassad och P-märkt.

 

Frakt & leveransvillkor

Frakt & leveransvillkor

Korrekt leveransadress och telefonnummer vid avisering ska anges vid order.

Fraktkostnaden anges i orderbekräftelsen och vi levererar inom hela Sverige, utom öar utan fast broförbindelse. I så fall sker leverans till närmaste terminal på fastland.

När beställning görs behöver vi veta att en lastbil/lastbil med släp kan komma fram till dig, d.v.s. att du har en farbar väg. Efter att vi bokat in din leverans ger speditören dig ett besked via mail om leveransprocessen och de hör av sig dagen innan eller samma dag om leveranstid.

Köparen måsta vara på plats vid leveransen för att skriva på att du har mottagit godset. Om så inte är fallet så lämnar vi två alternativ:
1. Sändning kan hämtas på terminal vid överenskommen tidpunkt.
2. Sändning körs ut under visst kortare tidsintervall mot extra debitering efter överenskommelse med dig.

Vid hemtransport ingår leverans till tomtgräns och godset lossas med bakgavellift, vidare bärhjälp ingår ej. Gods bredare än 2,4 meter kräver truck för lossning.

Det är mottagarens skyldighet och ansvar, om fraktbolaget kräver hjälpmedel såsom truck, traktor, kranbil eller hjullastare, att möjliggöra avlastningen, vilket då aldrig kan debiteras FönsterFint.

Likaså kan extra kostnader för eventuella förseningar orsakade av fraktbolaget aldrig debiteras Fönsterfint.

Felaktig avisering samt avsaknad av hjälp vid avlastning på slutdestinationen medför extra kostnader i form av merarbete samt extra fraktkostnader. Dessa extra kostnader faktureras ovillkorligen köparen. Om avtalad leveranstidpunkt senareläggs av köparen debiteras varorna på avtalad leveransvecka, och efter orderbekräftelsens specifikation. Kostnader för lagerhållning debiteras vid leveranstillfället.

Fönsterbleck

Relaterade produkter