Kontakta oss: 0435 103 80

4-delat lyft/glid

Fönsterfints Skjutparti är ett lyft/glid skjutparti med väldigt bra isolerande förmåga och som kan produceras i storlekar upp till 65*26. Designen är modern och släpper in mycket ljus i ditt hus och som uppfyller kraven för passiv hus. Som standard används 3-glaskassetter med U-värde Ug = 0,5 W/m2K vilket säkerställer väldigt god isolering till ditt hus eller uterum. Karmen är en 7-kammarprofil av A-klassad PVC med karmdjup 82mm. Den är förstärkt med aluminiumprofiler och köldbryggebrytande sektioner i profilen. Tillsammans med det välisolerade glaset är detta ett skjutparti av allra yttersta kvalitet.

Hur du ska mäta?

Viktigt att tänka på när du ska mäta dina fönster. Är man osäker ska man alltid anlita en fackman för bästa resultat. Innan man beställer är det bra att plocka bort ett foder på in eller utsidan så man kan få ett exakt mått. Med modulmått menar man hela hålet i väggen och då ska man dra av mellan 20-25mm på det måttet för att få plats med isolering. Exempel modulmått 12*12 då ska fönstrets karmyttermått  minskas med 20mm = 1180*1180

När du gör offert/order i vår e-handel är det alltid karmyttermått som ska anges dvs det exakta måttet på fönstret. Hålmåttet ska då vara ca 20mm större än angivna karmyttermåttet. Våra PVC fönster kan beställas i valfritt mått utan extra kostnad.

Kondens på glaset?

Under vissa perioder med hög luftfuktighet och stora temperaturskillnader mellan natt och dag, finns det risk att utvändig kondens bildas på välisolerade fönster, med begränsad sikt som följd. Fönstret isolerar så effektivt att nästan ingen rumsvärme läcker ut genom fönstret. Fönstrets utsida kan då bli kallare än utomhusluften och kondens bildas. Den försvinner under morgontimmarna när glaset efterhand värms upp. Det är ett tecken på att du har köpt ett bra fönster. Får du kondens på insidan har du för dålig ventilation i ditt boende.

Tillval

För att läsa mer om produktens tillval så klickar du på följande länk:

https://fonsterfint.se/pvc-fonster-tillbehor/

Relaterade produkter

Spara & dela kundvagn
Din kundvagn kommer att sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din varukorg när som helst.
Back Spara & dela kundvagn
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)